Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Ο Ρόμπερτ και η Κρίστεν το κάνουν επιτέλους!


Τόσο καιρό "ξεροψηνόταν" η καημένη η Μπέλα (Bella) στην αγκαλιά του αγαπημένου της Έντουαρτ (Eduard) αλλά το παλαιών αρχών βαμπίρ δεν σήκωνε κουβέντα. "Πρώτα γάμος και μετά σεξ", έλεγε και ξανάλεγε στις τρεις πρώτες ταινίες του κινηματογραφικού έπους "Twilight" εκείνος και εκείνη τι να κάνει.. Περίμενε!
Ο Ρόμπερτ Πάτινσον και η  Κρίστεν Στιούαρτ είναι ζευγάρι  και στη ζωή, κρατούν όμως γενικά  χαμηλούς τόνους παντού.
Ο Ρόμπερτ Πάτινσον και η
Κρίστεν Στιούαρτ είναι ζευγάρι
και στη ζωή, κρατούν όμως γενικά
χαμηλούς τόνους παντού.
Τώρα όμως, στο τέταρτο -και προτελευταίο- μέρος της ιστορίας που έσπασε τα ταμεία στο παγκόσμιο box office, το στεφάνι μπαίνει, οπότε έρχεται και η πολυπόθητη πρώτη νύχτα για το ερωτευμένο ζευγάρι.
Ο Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) και η Κρίστεν Στιούαρτ (Kirsten Stewart) γυρίζουν αυτό τον καιρό τη "Χαραυγή" και συγκεκριμένα τις σκηνές του μήνα του μέλιτος όπου ολοκληρώνουν τη σχέση τους, όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία που διέρρευσε ήδη από το "συζυγικό κρεβάτι".
Ο 24χρονος Ρόμπερτ και η 20χρονη Κρίστεν γνωρίστηκαν στα πρώτα γυρίσματα της σειράς και, όπως παραδέχτηκαν τελικά και οι ίδιοι το καλοκαίρι, συνέχισαν το ειδύλλιό τους και εκτός οθόνης, κρατώντας ωστόσο πάντα χαμηλούς τόνους.
Στο πρώτο -από τα δύο μέρη- του τέταρτου βιβλίου της σειράς, ο Έντουαρτπαντρεύεται τελικά την Μπέλα και κάνει σεξ μαζί της με τον διαρκή φόβο όμως μήπως τελικά δεν μπορέσει να ελέγξει τη δύναμή του και την πληγώσει κατά τη διάρκεια της πράξης.
Τελικά όλα πάνε καλά, αλλά η νεαρή κοπέλα μένει απροσδόκητα και αμέσωςέγκυος, γεγονός που σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας και επικίνδυνης περιπέτειας για όλους τους πρωταγωνιστές.
Για την ιστορία αναφέρουμε ότι η "Έκλειψη",  η τρίτη ταινία του "Twilight", κέρδισε τέσσερα βραβεία στα φετινά "People's Choice Awards" μεταξύ των οποίων και αυτά της καλύτερης ταινίας, καλύτερης γυναικείας ηθοποιού και καλύτερης κινηματογραφικής ομάδας.

1 σχόλιο:

  1. Επίσης ήταν υποψήφια για ΤΡΙΑ χρυσάβατόμουρα: Χειρότερο ηθοποιό (Τζάσπερ), χειρότερο σενάριο και χειρότερη σκηνοθεσία!
    Αλλά ευτυχως δεν πήρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή